Слънчева събота: Щастието идва при тези зодии. Това вещае хороскопът за

...
Слънчева събота: Щастието идва при тези зодии. Това вещае хороскопът за
Коментари Харесай

Слънчева събота: Щастието идва при тези зодии

Слънчева събота: Щастието идва при тези зодии. Това вещае хороскопът за днешния почивен ден. Какво още са начертали звездите за вас, вижте:
Овен
Днес на Вашия обичан човек няма да му се желае да Ви упреква в каквото и да било, дори и фактически да бъдете отговорни. Какво пък – възползвайте се от добротата на своята половинка и не повтаряйте личните си неточности.
Телец
Днес много ще се поразвълнувате. Ще започнете да се съмнявате и в най-близките си хора и ще станете подозрителни и ревностни, въпреки че, в полза на истината, не цялото Ви безпокойствие е лишено от съображение. Въздържайте се от недомислени действия и отложете изясняването на връзките – през днешния ден можете да извършите и кажете нещо, за което по-късно да съжалявате. Денят е подобаващ за непланувани авансово занимания, които да издигнат настроението Ви. Не изисквайте от себе си прекомерно доста. Най-важното, което би трябвало да извършите е, да си осигурите положителни страсти.
Близнаци
Днес имате всички шансове да извършите усещане в обществото. Затова си заслужава да се заемете с привеждането си в заслужен за събитието тип. Е, несъмнено, в случай че се каните да идете някъде… Днес ще Ви съпровождат внезапни смени на настроението, което не може да не се отрази на връзките Ви с роднините. Като цяло обстановката в този момент напълно не е оптимална във финансов проект. Сънищата, които сте сънували през тази нощ, най-вероятно приспиват Вашата вътрешен глас. Разчитайте на поддръжката на познати, в случай че такава Ви потрябва. Тази вечер дава обещание да бъде завладяваща.
Рак
Изследвайте в този момент някаое непознато място отвън дома си. Идете на дълга разходка, разходете се из градскоите квартали и направете собстевн маршрут на обиколка из региона на локалния университет. При избора на пътя би трябвало да се ръководите извънредно от личното си любознание. Дълбоко вътре у Вас се крие блестящо изразена дарба да приемате и разбирате иновационните хрумвания и в случай че в този момент се нуждаете от освен това от всичко, това е притокът на нова информация. Трябва да извършите по този начин, че сърцето Ви да забие бясно, а душата Ви да танцува.
Лъв
Вероятен е триумф в професионалната активност. Днес сполучливо ще се справяте с договаряния, а и ще съумеете да реализирате своите хрумвания в живота. Само че от време на време силата Ви е прекалено огромна, а това работи стряскащо на обкръжаващите. Не е зле да стоите по-настрана от хората, които са привикнали към спокоен и удобен темп на работа. По сходен метод ще се подреждат нещата с околните. Вие прекомерно старателно ще насаждате обвързаност към рационалното, положителното и безконечното, и паралелно с Вас ще бъде мъчно на човек да се отпусне. Постарайте се, да овладеете своите пориви! Или най-малко някои…
Дева
Близо сте до реализиране на някаква жизненоважна цел. Сега основното е, да не бързате, защото при бързането елементарно се позволяват неточности. Обмисляйте всяка своя крачка, и не позволявайте на никого да Ви манипулира. По време на настоятелен договаряния заемайте твърда позиция, а от несъразмерни отстъоки няма никаква потребност. Възможни са различия с по0възрастните родственици, само че доста мъчно бихте могли да намерите такова решение на имуществените въпроси, което да устройва всички. От нездравословните навици се откажете, въпреки и единствено за днешния ден: те нанасят доста огромна щета на Вашия организъм.
Везни
Много обичате да балансирате по острието на бръснача. Днес за това няма да има каквато и да било нужда, и по тази причина слизайте. Като цяло денят дава обещание да е спокоен и да не е претрупан със събития. Душата Ви би трябвало да бъде сгрята от осъзнаването на личната си нужност и незаменимост. Какво още Ви трябвя, с цел да сте щастливи?
Скорпион
Този ден за Скорпионите ще е освен тежък, само че и рисков: действайки развълнувано, рискувате да навредите и на себе си, и на другите. Нервното претоварване може да докара до тежки болести и по тази причина се постарайте да запазите успокоение и да избегнете стресовите обстановки. От занимания с екстремални типове спорт и присъединяване в травмоопасни игри е по-добре да се откажете. В общуването проявявайте предпазливостпредпазливост: изцяло е допустимо в обкръжението Ви да се намерят хора, подготвени да се възползват от Вашата безкористност и подготвеност за помощ. А и Вашите препоръки надали биха били разбрани вярно.
Стрелец
Свийте кръга на другарство до стеснен фамилен и никого не пускайте в него. Днес няма да се чувствате доста добре в оживен кръг на другарство, а да понесете и самата мисъл за това, че не сте водач, за Вас е невероятно. По-добре прекарайте деня като пандизчия – в изолираност. Едновременно с това ще съумеете и на семйството си да отделите малко време, а не е ненужно.
Козирог
Неочаквано уведомление ще Ви накара да се откажете от своите проекти. Старайте се да проявявате мъдрост и устойчивост, като се доверявате на интуицията си, и не се опасявайте, да отстоявате своите ползи. Вашият бизнес-нюх ще бъде оценен по достолепие. Очаквайте предложение да се заемете с нова работа или с непредвиден план. Днес ще съумеете да решите значими фамилни въпроси, както и да създадете удобни условия за по-нататъшно развиване на връзките, играещи значима роля в живота Ви. Погрижете се, в дома Ви да е прелестно и уютно. Дреболиите, нарушаващи битовата Ви естетика, могат мощно да Ви дразнат.
Водолей
Ще се наложи да се проявят чудеса от хладнокръвие: през днешния ден обкръжаващите Ви като че ли преднамерено ще Ви нервират и ще Ви изкарват от релси. Не позволявайте страстите да Ви завладеят. За постъпките, осъществени под тяхно влияние, просто няма метод да не съжалявате в следствие. Ако би трябвало да вземете значимо решение, водете се от логиката и здравия разсъдък. Интуицията през днешния ден има почивен ден, а непознатите препоръки ще са изумително безполезни. Ще подсети за себе си остарял другар, който има за Вас приятна изненада. Вечерта дава обещание забавна среща или запознанство с човек, който за дълго ще завладее Вашите мисли.
Риби
Ако през днешния ден започнете да въвеждате порядък в своята архива, обезателно ще намерите нещо любопитно и от дълго време забравено, което ще Ви подсети за Вашия някогашен обичан човек, или за началото на отнощенията Ви с Вашия настоящ обичан. Затова в случай че не се боите да си спомняте, захващайте се!
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР